Hoe staat jouw pensioen ervoor?

Elk jaar ontvang je een pensioenoverzicht met jouw persoonlijke pensioengegevens. Je pensioen is belangrijk. Bekijk het overzicht daarom goed. Zo weet je hoe je pensioen ervoor staat.

Het Uniform Pensioenoverzicht (UPO) vind je bij Mijn pensioen
Dit is een digitale versie, die je ophaalt via Mijn pensioen. Je kunt daar gemakkelijk en veilig inloggen via DigiD.

We laten weten of je UPO er is via jouw e-mailadres
Heb je jouw (privé) e-mailadres al doorgeven? Dat kan ook via Mijn pensioen, via Home >> Snel regelen >> Contactgegevens wijzigen. We gebruiken je e-mailadres alleen om je te laten weten hoe het met je pensioen en pensioenregeling is.

Mijn pensioen

Overzicht met andere pensioenen erbij
Bij mijnpensioenoverzicht.nl (MPO) vind je jouw pensioen van de overheid en je (eerdere) werkgever(s). Daar log je ook in met jouw DigiD.

Verwachtingen als het economisch mee- of tegenzit
Op je UPO lees je hoeveel pensioen je later naar verwachting van jouw pensioenfonds krijgt. Ook zie je hoeveel risico je loopt met je pensioen als het economisch meezit of tegenzit. Je ziet een schatting van jouw pensioen in die situaties. Hierbij keken we ook naar een mogelijke stijging of daling van de prijzen. Bij Vooruitblik lees je hierover meer.

Pensioenoverzicht

Je krijgt elk jaar een pensioenoverzicht van ons. Als je niet meer deelneemt aan onze pensioenregeling, vind je ieder jaar jouw pensioenoverzicht bij Mijn pensioen. Eens in de 5 jaar sturen wij je een overzicht van jouw pensioen bij dit pensioenfonds.

De naam van je partner is dan niet bij ons bekend. Bij Samenwonen lees je hoe en wanneer je jouw partner bij het pensioenfonds moet aanmelden. Ben je getrouwd of heb je een geregistreerd partnerschap in Nederland? Dan krijgen wij de naam van jouw partner automatisch door van de gemeente waar je woont. Is dat in het buitenland geregeld? Meld dan je partner aan zoals bij samenwonen.